Sermayesiz Para Kazanma Yollari

3 Aralık 2017 Pazar




Sermayesiz para kazanmak için yada yeni bir girişim de bulunmak için ihtiyacınız olan hemen her şeye sahipsin sadece senin bundan haberin yok. O halde bu yazımda ki öneriler size büyük bir sermaye vasfında gelecektir.

Sermayesiz Para Kazanma Yolları

Şuan ki İşinizi Bırakmayın



Düzenli işinizi bırakmadan evvel yeni bir şeyler yapabileceğinden ve para kazanabileceğinden emin olmalısın. İlk aklınıza gelen 2 işi aynı zamanda nasıl yapacağım sorusu olacaktır. Yalnızca elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışın.

İnsanların bir çoğu para kazanması için sermayelerinin olması gerektiğini düşünmekte. Hakikat şu ki sermayesiz para kazanmanın bir sürü yolu yöntemi  var. İş kurmaya paran yoksa ya da biriktirdiğin parayı harcamak istemiyorsan gelir elde edebileceğin çeşitli yollar da var.

Ancak bu hiç bir şey yapmadan para kazanabilirsin manasına gelmez. Sermayesiz para kazanmak amacı için becerilerini, zamanını ve bilgi birikiminini yani tecrübeni kullanman gereklidir. Yoğun bir iş yaşamınız olsa dahi makaledeki fikirlerin birçoğunu boş zamanlarında yapabilirsin. Aşağıdaki iş fikirleri sermayesiz para kazanmak için idealdir.

Makale Yazarlığı 

Şayet benim gibi yazı yazmayı seviyorsan bu yeteneğinden sermayesiz para kazanabilirsin. Teslim edilen ve onaylanan makaleler için para veren web siteleri var. Bunun için ayrıyetten tespit edilen konularla alakalı makaleler yazmaları için makale yazarları kiralayan şirketler var. Bu şirketler makaleleri reklam ve bununla beraber ürünlerini online olarak pazarlamak amacı kullanır. Kimi şirketler makale başına para verirken bazı şirketler da maaş olarak öder. Koşulları gözden geçirerek size en uygun olan seçeneği belirleyin. Artık geriye sadece hayal gücünüz gerekli.Makale yazarak sermayesiz para kazanmak hakkında farklı yazılar da paylaşacağım.

Blog 

Blog yazmaktan huzur duyuyorsan bu ilgi alanından reklamlar sayesinde sermayesiz para kazanabilirsiniz. Yazdığın blogun trafiği yani okuyucu kitlesi çoksa reklamcılar blogunu reklam vermek isteyecektir. Aynı zamanda blogunu Google AdSense den reklam da alabilirsin. Birileri reklamlara her tıkladığında belli bir miktar para kazanırsın. Tıklama başına çok para kazandırmasa bile uzun vadede sermayesiz para kazanma için etkili olacaktır. Blog yazarak sermayesiz para kazanmak ile alakalı ayrıntılı bir yazı yazacağım.


Online Hizmetler 

Kişisel yeteneklerine veya becerilerine gereksinim ihtiyaç duyacak birileri kesinlikle vardır. Hizmet yada hizmetler sağlayarak sermayesiz para kazanabilirsin. Bionluk ve benzeri siteler hizmetlerini sunman için sana izin verir. Ayrıca iş bulma sitelerinde de niteliklerine göre personel arayan işverenler inceleyebilirsin. Bu işler part time, proje tabanlı veya daimi olabilir.


Ürünler 

Ürün satmak denilince hemen anapara ihtiyacı aklınıza gelmesin. Başkalarının ürünlerini hizmetlerini satabilir ve komisyon alabilirsin. Pazarlama için becerin var ise bu yöntemle sermayesiz para kazanabilirsin. Sosyal paylaşım siteleri popülaritesinin günden güne artması ile daha çok insana erişmek eskiye nispeten kolaydır. Ürün satışı ile sermayesiz para kazanmak ilgili çok kapsamlı bir yazı dizisi yazmayı düşünüyorum.

Bütün bu süper iş fikirlerinin tümü sermayesiz para kazanma olanağı sağlar. İlk başta hepsi zordur. Fakat para kazanmanın hele ki sermayesiz para kazanmanın kolay olduğunu kimse söyleyemez.


0 yorum:

Yorum Gönder